Gratulerer med Bragdmerke!

Postet av Ottestad IL den 19. Jan 2016

Ni ildsjeler ble hedret med Ottestad IL sitt Bragdmerke under årets Bragdmerkefest 16. januar.

De nye bragdmerkeinnehaverne er Leif J. Nordli, Frode Sandmoen, Thommy Mikkelsen, Berit sel, Konrad Sel, Odd Arne Røe, Anne Bergersen Grongstad, Gjertrud Aas Moen og Henning Olsen. Hedersbevisningene ble delt ut av styreleder Torfinn Kringlebotn.

Takk for mange år med innsats for Ottestad IL!


Litt om bragdmerkekandidatene:

Leif Jostein Nordli

Har vært i Ottestad IL fotball siden 2003, og har vært trener for årgangene 1996, 1997, 1198 og 1999.

Han har sittet i styret i tidligere Yngres avdeling, og hadde vervet som sportslig leder og tok også ledervervet en periode.

I tillegg til lang tjeneste som trener har han bidratt til mer enn mange. At han tillegg har han vært ansatt som trener for A-laget i Ottestad siden 2012 har ikke vært med i vurderingen.

Frode Sandmoen

Har vært i Ottestad IL fotball siden 2003, og har vært trener for årgangene 1996, 1997 og 1998. Han avsluttet foreløpig sin "karriere" i Ottestad IL fotball i 2013 og var i Ottestad IL Fotball i 11 sesonger.

Han var en viktig grunn til at så mange spillere valgte å være med lenge på de årgangene han bidro. Et godt eksempel på at bragdmerket kan tildeles uten å være involvert i styre-arbeid/administrasjon.

Thommy Mikkelsen

Har vært i Ottestad IL fotball siden 2003, og har vært trener og lagleder for årgangene 1995,1996,1997,1998, 2000 og 2001

Siden 2011 ledet han arbeidet med A3 utredningen om Ottestad IL senior og yngres avdeling, som medførte etableringen av Ottestad IL fotball fra 2013.

Han har etter dette sittet som leder i fotballgruppen, og ledet den nye organiseringen av Ottestad IL fotball. Og har hatt mange av rollene i den nye "klubben" som begynner å ta form.

Berit Sel

Har årelang erfaring i dugnadsarbeid, alltid positiv og hjelpsom – et JA-menneske!
Stiller opp for alt; ski, sykkel, fotball, klubben, - uten Berit hadde Idrattsgallaene ikke gått like bra.

Hun har sittet mange år i styret for skigruppa, med ansvar for dugnad, kveldsmat, miljøsamlinger etc. Ikke minst åpner hun hus og hjem for idrettsungdom – og lar sin mann Konrad få holde på…

Konrad Sel

Er en særdeles aktiv aktiv person, godt synlig i mediebildet, som utrolig dyktig frontfigur i sykkelgruppa. Sportslig leder i mange år, aktiv i sponsormarkedet, bl.a. med våre 2 gule følgebiler /var det ikke Ford Mondeo fra Sulland..?)

Har også vært trener i skigruppa i en årrekke, samt trener for jentefotballen i flere år. Selvfølgelig aktiv selv, særlig som syklist, men er vel også kretsmester på langrenn (sr. stafett)
Fadder for Tufteparken Ottestad som skal bygges ved Ottestadhallen; han brukte hele 50-årsdagen sin på prosjektet som har bidratt med flere 100-tusen kr.
Vi kan fortsette med mye mer… - en knallbra kandidat til bragdmerket!

Anne Bergersen Grongstad

Et tvers gjennom dedikert og lidenskapelig håndballmenneske. Har vært aktiv spiller selv, keeper for OIL i 6-7 år.

Frivillig i OIL som trener for Ottestadhåndballen i tilsvarende lang tid. En slik ildsjel som vi trenger flere av! Engasjementet utenom idretten, bl.a. korpset, viser også dette.

Henning Olsen

Har vært i Ottestad IL fotball siden 1994 med et par avbrekk har han vært trener i tilsammen vært trener i 10 sesonger, og har trenet flere årganger ved kompetanse som assistenttrener og keepertrener. Tillegg har han vært trener for 2003 i 6 sesonger.

Han har i flere år vært ansvarlig for fotballskolen som arrangeres av Ottestad IL fotball. I tillegg til sin lange "karriere" som trener, sitter han i styret i Ottestad fotball.

Odd Arne Røe

Har vært i Ottestad IL Fotball siden 2004, og har hatt flere roller. Han har vært lagleder for 1995,1996,1997 og 1998 og har vært primus moter og kontaktperson for Old boys og B-laget.

Han har sittet i styret i flere år, og var i perioden 2011 og 2012 leder for Ottestad IL senior. Han sitter i dag i styret i Ottestad IL Fotball.

Veldig positiv og samarbeidsvillig kar. Og bare det å ha vært med så lenge uten at det er i forbindelse med egne barn er unikt.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.