Velkommen som medlem i Ottestad IL Innebandy!

Som medlem av OIL innebandy, får du delta på treninger i Ottestadhallen og kamper gjennom seriesystemet til Norges Bandyforbund.

Her er betingelser for å være medlem:

Medlemsavgift til Ottestad IL

For å delta i våre aktiviteter, må du være medlem av idrettslaget. Medlemskapet koster 200 kr/år og betales kun en gang, uansett hvor mange idretter man deltar i. Medlemskapet dekker forsikringer gjennom Norges Idrettsforbund og grunnavgifter i klubben.

Treningsavgift til Ottestad IL Innebandy (priser sesongen 2020/21)

For å delta på treninger og kamper i OIL innebandy, betales en treningsavgift på 700 kr/ halvår for barn t.o.m. 12 år og 800 kr for ungdom/senior. Treningsavgiften dekker halleie, drakter, trenergodtgjørelser og andre utgifter knyttet til trening og kamp.

Hvis du har utfordringer med betalingen, ønsker vi at du tar kontakt for å finne en løsning. Les mer her: https://www.ottestadil.no/p/49408/utfordring-med-betalingen

FAKTURA på epost

Fakturaer sendes ut elektronisk pr. e-post hvert halvår. NB. Viktig at faktura betales med KID-nummer.

Innmelding

Innmelding skjer gjennom minidrett.no. Søk opp Ottestad IL, og meld deg inn i den idrettsgruppe/gren (eks bandy/innebandy). Ta vare på brukernavn og passord, slik at du senere kan logge inn på din egen MinIdrett-konto for å administrere kontaktinfo og medlemskap.

Dugnad

Det må påregnes noe dugnadsarbeid i forbindelse med medlemskapet. Foreløpig er OIL innebandy en ny gruppe, og det er ikke etablert faste dugnader - men vi håper å få på plass noen gode og inntektsbringende dugnader etter hvert. Max åtte timer dugnad per person per år.

Les om klubbens medlemsfordeler