All aktivitet for barn og ungdom avlyses uke 36

Postet av Ottestad IL den 31. Aug 2020

Vi avlyser all vår organiserte idrettsaktivitet for utøvere 0-19 år fra og med i dag mandag 31.8. til og med søndag 6.9. Dette gjelder både treninger og kamper/konkurranser i alle våre idretter. 

Fotballkampene vil i utgangspunktet bli utsatt. Men dersom de strenge smitteverntiltakene vedvarer ut over uke 36, kan det bli utfordringer med å få spilt alle sesongens kamper. Mer info vil komme fra fotballkretsen. 

Avlysningene kommer som følge av at Stange kommune innfører strenge restriksjoner av hensyn til smittevern. Nedenstående gjelder for Stange, Hamar, Ringsaker og Løten (hentet fra HA 31.08.)

Følgende restriksjoner gjelder for hele regionen fra tirsdag 1. september til og med søndag 6. september:

• Digital hjemmeundervisning for 5.-10. trinn.
• Rødt nivå for 1.-4. trinn og barnehager.
• Sykehjem stenges for besøk.
• Alle fritidsaktiviteter stenges for barn til 19 år. Gjelder også trening på treningssenter.
• Krav om bruk av munnbind for ansatte innen helse og omsorg som har familiemedlemmer med forkjølelsessymptomer.
• Arrangement over 50 deltakere forbys (egne regler for Hamar).
• Serveringssteder kan holdes åpne, men ikke mer enn seks personer per bord.


0 Kommentar

OIL intro starter opp igjen søndag 23.08.

Postet av Ottestad IL den 21. Aug 2020

Håper alle 2014-barna har hatt en fin sommerferie og en god første uke på skolen 😊

 

Vi er klare for å starte opp igjen med OIL intro førstkommende søndag 23. august.

Oppmøte i Ottestad Idrettspark klokken 10.00, husk gode sko og vannflaske.

Alle 2014-barne er hjertelig velkommen, hvis du ikke har vært med før, kan du registrere deg ved oppmøte eller melde deg inn på forhånd: http://www.ottestadil.no/p/52686/bli-medlem 


OIL intro er Ottestad IL sitt tilbud til 6-åringene, der man får være med på fotball, håndball, innebandy og ski gjennom året.

Hvis noen lurer på praktisk info om tid og sted, og om hvordan OIL intro er organisert, så ligger det mer info på hjemmesiden: http://idrettsskole.ottestadil.no/p/52713/oil-intro

I tillegg vil Spond bli brukt for innkalling til treninger, de som ikke er lagt inn her enda, kan gi beskjed på søndag så blir det ordnet.


Mari, OIL

97173106

Foto Mari B. Nordtun


0 Kommentar

Viktig info om fotballkamper

Postet av Ottestad IL den 20. Aug 2020

Viktige presiseringer for fotballkamper i Ottestad høsten 2020: Hver spiller kan kun ha med seg 1 person som publikum. Alle må holde 1 meters avstand. Og vi har kuttet ut betaling med kontanter i kiosken.

Vi har strenge begrensninger om maks 200 personer på anlegget til enhver tid. Det gjelder publikum og spillere. Funksjonærer (kiosk/kampverter/støtteapparat/dommere) teller ikke blant disse 200.

Derfor er det dessverre ikke åpent for alle som vil se fotballkamper i Ottestad. Hver spiller kan invitere med seg EN PERSON som publikum (foresatt, søsken, venn el.l.), mens alle andre publikummere må holde seg hjemme. Kampverter er til stede for å påse at dette overholdes.

Vi har også besluttet å kutte ut kontanter i kiosken denne høsten, av smittevernhensyn. Vi tar betalt med Vipps og kort.

Minner om at vi lever i en unntakstilstand, og at vi må ta godt vare på denne muligheten vi har fått til å drive idrettsaktivitet. Hvis idretten bidrar til smittespredning, vil aktiviteten antakelig bli begrenset igjen, og det er det ingen som ønsker.

Lykke til med gjennomføring av høstens kamper!0 Kommentar

Kampstart med korona-ansvar

Postet av Ottestad IL den 11. Aug 2020

Endelig er vi i gang med seriespill i barne- og ungdomsfotballen, dette har vi ventet lenge på!

Nå er det veldig viktig at vi gjør vårt for at fotballen ikke bidrar til smittespredning. I Ottestad IL har vi laget retningslinjer basert på krav og anbefalinger fra myndighetene og NFF, her er en kortversjon:

  • Spillere, støtteapparat og publikum på hver kamp må registreres med navn og mobilnummer. Lagledere og kampverter bistår med dette, og navnelister oppbevares i kiosken i 10 dager før de kastes. (Hvis noen av personvernhensyn ikke kan stå på en slik liste, så må vi dessverre be dem om å ikke møte på fotballkamper i denne perioden). Klikk for å se sjekkliste for funksjonærer
  • Idrettsparken er inndelt i egne soner for publikum og for spillere/støtteapparat. Kampvertene bistår med å vise folk hvor de skal stå. Klikk for å se banekart
  • Det er en begrensning på maks 200 personer på hele fotballanlegget samtidig. Dette betyr at vi i mange sammenhenger ikke vil ha plass til mer enn 1 publikummer per barn. Ber alle medlemmer om å respektere dette, slik at ikke hele familien møter frem som publikum.
  • Avstandsregelen på 1 meter gjelder fortsatt! Alle steder unntatt ute på banedekket under kamp/trening. Husk også avstandsregelen ved kjøring til bortekamper.
  • Alle spillere/støtteapparat 13 år og eldre må gjennomføre digitalt koronavett-kurs. Info finner du her: Info om koronavettkurs finner du her
  • Og ikke minst: Føler du deg syk med feber eller luftveissymptomer, så er det viktig at du holder deg hjemme.

NB. Ny info 13.08.:  48-timersregelen er fjernet!

Sammen skal vi lage en trygg og positiv fotballsesong!0 Kommentar

Obligatorisk koronavett-kurs

Postet av Ottestad IL den 11. Aug 2020

Fotballens koronavettkurs er obligatorisk for alle spillere, ledere, trenere og dommere i norsk ungdoms-, junior- og breddefotball. Det skal være trygge rammer i fotballen, også når det gjelder smittevern. Med kunnskap og forholdsregler skal vi holde viruset på avstand. Koronavettkurset er en del en del av det ansvaret norsk fotball tar for å hindre smitte. 

Vi oppfordrer spillere og støtteapparat om å ta kurset sammen, for eksempel i forbindelse med trening. Gjennomføres snarest, helst før første kamp. Senest i løpet av august. Hver utøver må logge inn med sin unike MinIdrett-bruker for å fullføre kurs. Mobil eller pc.  

NB. Logg inn og ta kurset på nettsiden www.minidrett.no, ikke i appen! Nettleseren Safari kan by på problemer, bruk helst Chrome eller Edge.

Sørg for at alle har opprettet en MinIdrett-bruker i forkant:

Gå inn på www.minidrett.no og klikk Ny bruker. Legg inn navn/personalia (sørg for å ha fødselsnummer 11 siffer klart). 

  • Hvis du ikke har bruker fra før, vil du få beskjed om å lage brukernavn og passord. 
  • Hvis du har en bruker fra før, så er det trolig en av foreldrene som har opprettet denne. Spør om de har brukernavn og passord som du kan bruke
  • Hvis du har en bruker fra før, men ikke finner ut av br.navn/passord, så velg «glemt brukernavn/passord». Legg helst inn epostadresse, og da må du velge den som er registrert hos klubben (den adressen Ottestad IL bruker når de sender deg fakturaer og informasjon). Hvis dette er en gammel epostadresse, så forsøk å legge inn mobilnummer isteden. Ditt eget eller mor/far sitt.


Mer informasjon om koronavettkurset:

https://www.fotball.no/tema/nff-nyheter/2020/obligatorisk-koronakurs-for-alle-spillere/

 

Brukerveiledning MinIdrett og kursgjennomføring:

https://www.fotball.no/koronavettkurs


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline